Najnovšie recenzie zo sekcie Jedálenské stoly
- Som spokojná . Návod bol priložený na montáž.
cena zodpovedá kvalite
Na zmontivanie stola chyba 20 srobov. Material nekvalitny, navod katastrofa. Vnutorna cast nepresne vyrobena, je vacsia ako ma byt a dosky z ktorych je stol tym padom k sebe nedoliehaju ako maju
- Samotný stôl bol bol vlastne v poriadku až na jeho vyhotovenie výrobcom.
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie
Na hrane hornej dosky stala bol malý kaz. Keďže mi nevadil bol som spokojný. Konštrukcia stola sa mi páči. Je pevný a presne taký som chcel.
stôl ako som si predstavovala, stabilný, pekný
Krásny , farba nádherná, dúfam ,že bude slúžiť dlho.
- Krásny stôl presne ako na obrázku
- Rychle dodanie
- Dobry pristup
Sme veľmi spokojní s bielou farbou aj dizajnom a k nemu sa presne hodiacimi stoličkami sivej farby
Imro
Mountfield Ligero
Pridané: 15. septembra 2020
(naposledy upravené 11. októbra 2020)
Zakúpený v Mountfield
- Pekný masívny stôl
- je bez povrchovej úpravy a tak sme si ho mohli farebne prispôsobiť
- kúpili sme si dva stoly a dali spolu. Nie sú rovnakej výšky cca 2 cm rozdiel, ani hrúbka vrchnej dosky nie je rovnaká cca 0,5 cm rozdiel. Jedná sa asi o kusovú výrobu.
- Problém je a to, že dva stoly neviem dať tesne ku sebe, lebo nohy prečnievajú z bokov cez vrchnú dosku.
- Jednoduchá montáž, zatiaľ v poriadku
- Zatiaľ žiadne
Krásny jedálenský stôl. Trošku iný ako je štandard, práve preto ma zaujal. Zaoblene rohy stola sú výhodou
- Splnil moju predsavu
Pekný stôl, dobrá cena, sme spokojní.
Stolik je super len sa tam na tesno vopchaju dve barove stolicky asi koly tej polici na boku je to tak na presno ale inak spokojnost.
trochu labilny, inak pekný.
- nepoškodený je pekný!
- Poškodený je načo!? Na ...!
Keby bol nepoškodený tak by to bol pekný stolik!
super
- Stôl je veľmi pekný a stabilný.
- Škoda, že sa nedodáva aj vo väčšom rozmere s priemerom 90 cm alebo 100 cm.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »