Najnovšie recenzie zo sekcie Jedálenské stoly
Stôl je pekný presne ako na fotkách
- Variabilnosť
- malé, nejasné obrázky-detailov v montážnom návode
- Nohy majú také krátke skrutky pre prichytenie k vrchnej doske, že ak sa mi vôbec podarí zaskrutkovať maticu, bude držať tak na pol závite
- dobre vyzerá
- jednoduché rozloženie
- trochu ťažší
Je to stôl.
- Zložený zaberie malo miesta
Je užitočný v malých priestoroch
- Trosku labilne stojí.
- Rýchla montáž
- poškodený povrch
Tovar sme prevzali v nepoškodenom obale. Rozbalili sme ho až po čase a zmontovali. Keď sme chceli zväčšiť stôl pri príležitosti návštevy, rozbalili sme aj prídavný kus, ktorý ale bol na povrchu poškodený.
Stôl mal byť ozdobou kuchyne, ale tento čínsky výrobok mi doručili s poškodenou vrchnou lakovanou stranou, tak po dvoch mesiacoch neuznaných reklamácií a rôznych zbytočných výhovoriek, sa asi stane ohyzdou kuchyne za 130 eur! Tento obchod je absolútne nedôveryhodný a anti-zákaznícky. Kúpila som tam Dva produkty a oba boli poškodené. Kým na vitríne boli obité a polámané "neviditeľné" časti, stôl je nepoužiteľný.Nikdy viac!!!!
- Kto chce mať okrúhly stôl rozkladací, toto je veľmi dobrá voľba, je stabilný, jednoduchý, pekne vypracovaný.
Veľké romery, nízka cena
- Kvalita spracovania
- Masívna konštrukcia
- Dizajn, cena
- Stol je pekny ,akurát veľký do panelakovej kuchyne. Nemám čo vytknúť.
- Pevný stôl
- Produkt ako na fotke
Stolík má 3 nohy. Na ich uchytenie máte 4 skrutky bez podložiek. 4 protišmykové ukončenia. 6 skrutiek (dlhých) a 2 pérové podložky naviac. Ešte že som technický typ.
- Výborná kvalita
- Hrozná kvalita
- Dlhé dodanie bez vysvetlenia omeškania
Kuchynský stôl v hodnote 500€ a vrchná povrchová úprava na stole sa lúpe. Položiť si naň priamo pohár alebo tanier je riziko. Sme smutní a sklamaní. Pekný stôl na ktorý sme si museli počkať a vo finále jedno veľké sklamanie. Môžeme si ho akurát tak prekryť obrusom.
- velmi pekny dizajn
- Velmi slabe uchytenie noh k stolu, umele puzdra na skrutky do ktorych sa prichytavaju nohy stola k pracovnej doske. Dufam ze konstrukter ktory to vymyslel uz robi vratnika. Pri kazdom posuniti stola sa sa musia popravit nohy aby nesli z kriza.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »